logo-emma.png

Premium Italian gelato. Made locally from natural ingredients.

EMMA LA DOLCE - Inspirație

EMMA LA DOLCE - Inspirație

Sarolta a deschis Emma La dolce în 2017 cu ideea de a construi o lume mai bună și mai dulce.

 
EBE_9844.jpg
 

Care este inspirația din spatele gelateriei Emma?

Când vine vorba de inspirație, nu am știut niciodată ce contează mai mult: cunoștințele sau pasiunea ?

Aveam pasiunea de a împărți deserturi și dulciuri încă din vremea copilăriei. Apoi, am început să coc torturi pentru zilele de naștere ale prietenilor și îmi petreceam timpul liber descoperind cele mai bune deserturi și dulciuri.

Când vine vorba de inspirație, nu am știut niciodată ce contează mai mult: cunoștințele sau pasiunea ?
— Sarolta

Cât despre cunostințe, am fost norocoasă, deoarece timp de 10 ani am avut ocazia să învăț de la cei mai buni gelatieri și patiseri italieni.

 
2017-EMMA-_1278.jpg
 

Cum a început povestea Emma La Dolce?

După ce mi-am terminat studiile universitare în domeniul economiei, am lucrat timp de un deceniu, ajutând proprietarii de afaceri mici din întreaga lume să îți deschidă gelaterii. A fost o muncă grozavă, dar după nașterea celui de-al doilea copil, am decis să călătoresc mai puțin și să construiesc ceva pentru mine. Așa a început povestea Emma La Dolce, ca o modalitate de a trăi o viață mai flexibilă și de a porni propria afacere.

 
2017-EMMA-_1145.jpg
 

Care este filozofia gelateriei Emma La Dolce?

Consider că luxul nu constă în a avea o mașină scumpă sau bijuterii de valoare. Luxul pentru mine înseamnă accesul la mâncăruri sănătoase și de calitate.

Ca mamă și ca un cetățean responsabil, întotdeauna aleg cele mai naturale ingrediente posibile. De asemenea, încerc să echilibrez calitatea locală cu specialitățile globale. Căpșunele și laptele sunt excelente în jurul Brașovului, , dar este greu sa crești un mango bun sau să produci ricotta autentică e o imposibilitate fizică!

EBE_0014.jpg
...luxul pentru mine înseamnă accesul la mâncăruri sănătoase și de calitate.
— Sarolta

Am învățat cât de importantă este tradiția, dar – în același timp – nu îmi este frică de tehnologie. La Emma La Dolce folosim echipamente de ultimă generație pentru a ne asigura că înghețata noastră este servita proaspătă și la temperatura perfectă.

În cele din urmă, acestea sunt motivele pentru care preparăm înghețată și specialități de patiserie care merită așteptarea.

 
2017-EMMA-_0876.jpg
 

Care este următorul pas?

Emma La Dolce nu este doar o gelaterie, o patiserie și o ciocolaterie la un loc… este o viziune pe care aș vrea să o împărtășesc cu oamenii din toate colțurile lumii.

Mâncarea de calitate este un lux de care toată lumea ar trebui să se poată bucura. Așa că, următorul pas este să facem din Emma la Dolce o gelaterie populară!

 
Mai Mult Decât Gelato: Patiserie La Emma

Mai Mult Decât Gelato: Patiserie La Emma