logo-emma.png

Premium Italian gelato. Made locally from natural ingredients.

Top 5 al miturilor despre gelato

Top 5 al miturilor despre gelato

Cu toții știm că gelato este delicious, dar există anumite zvonuri despre care circulă online, așa că am decis să separăm realitatea di ficțiune…

 

Mitul 1: Nu este indicat să mănânci gelato când ești răcit

Realitate: Gelato te poate chiar ajuta când întâmpini dureri în gât: este rece, așa că reduce inflamția și te ajută să mănânci mai ușor. Vești bune pentru copiii raciți…și pentru adulții care nu se simt în apele lor!

 
-2017-EMMA-_0650-2.jpg
 

Mitul 2: Gelato nu este sănatos pentru tine

Realtate: Precum și altele, ține totul de moderație. Dar înghețata de la Emma este produsă cu fructe proaspete, ingrediente natural, prin urmare poate fi chiar foarte sănătoasă pentru nutriția ta! Înghețata noastră conține și nuci, ouă sau lapte, cu siguranță te vor ajuta aceste proteine.

-2017-EMMA-_0740.jpg
 

Mitul 3: Diabeticii nu pot consuma gelato

Realitate: Întodeauna, verifică ingredientele! Multe tipuri de înghețată și produse pentru gelato care conțin o cantatie mare de zahăr, așa că fii atent să stai departe de ele. Înghețata noastră este produsă în mare parte cu, cantități mici de zahăr și întodeauna lucrăm să ne îmbunătățim opțiunile pentru diabetic, incluzând și rețeta de gelato de alune îndulcită cu ștevie.

 
-2017-EMMA-_0699-2.jpg
 

Mitul 4: Cel mai bun gelato este în Italia

Realitate: De fapt acest mit este parțial adevărat! Dar Emma La Dolce este unul dintre puținele locuri din afara Italiei unde poți găsi un gelato autentic Italian.

 
 

Mitul 5: Gelato te face fericit

Realitate: Bine, acest mit este și el adevărat…Dar ca să afli dacă așa este, va trebui să vii la noi și să încerci gusturile noastre.

Te așteptăm la Emma La Dolce

 
Ziua Copilului

Ziua Copilului

Secretul Pentru Un Gelato Perfect

Secretul Pentru Un Gelato Perfect