logo-emma.png

Premium Italian gelato. Made locally from natural ingredients.

Sweet Memories

Sweet Memories

-

Se spune că pentru înghețată, prăjituri și bijuterii, femeile găsesc întotdeauna loc pentru mai mult :)

Prețioasa degustare de bijuterii & dolce și prezența numeroasă a doamnelor din 8 martie demonstează afirmația de mai sus.

 
A51I1737.jpg
 

Prețioasele prezente la eveniment au adus zumzetul necesar pentru ca zidurile piațetei boeme să vibreze fericire prin toți porii. Sau stai, vibrațiile erau totuși de la vocea unică a lui Bartie și trupa lui funky care ne-a scos la dans, să ardem caloriile? Posibil să fie un mix. Să trecem la dulciuri. Ele au fost vedete serii. Ne-au colorat insta feed -ul.

A51I1782.jpg
 

Lucia, our pastry chef a ridicat dolcele la rang de artă. A se vedea în imagini că nu înflorim, ca minunățiile roșii ce tronează grațioase de la înălțime în piațeta Massimo. Fiecare prăjitură din candy bar a fost o operă de artă, de la macarons, lollipops, bezele, până la torturile prețioase din virtină. Toate au fost niște delicatese, atât pentru retină, cât și pentru papilele doamnelor prezente. Partea originală și inedită a acestui candy bar au fost toppingurile din bijuterii. Dacă deserturile au în spate conceptul Massimo, ce promovează gustul autentic și simplu, dar și rețete cu suflet, la fel au fost și bijuteriile cu care au făcut echipă dulciurile pentru răsfățul de Ziua Femeii.

 

  Colecția de bijuterii Katharina Siegel nu a fost aleasă întâmplător. Această colaborare a fost menită pentru a veni în întâmpinarea dorințelor oricărei femei: să fie iubite, adorate și răsfățate.

A51I1744.jpg
 

Și cum degustarea de dulciuri nu se putea face pe stomacul gol, our chef, Felix, a pregătit și un răsfăț culinar pentru seara de 8 martie. În rest, am dansat, am probat bijuterii, ne-am îndulcit și am zâmbit la poze, căci am avut o fotografă tare drăguță. Mulțumim pentru imagini, Raluca Arhire! Ciao!

 

 
Macaroons – Taste of heaven

Macaroons – Taste of heaven

Deserturile de Toamnă

Deserturile de Toamnă